Elina Rajala Tmi (Y-tunnus 1956638-9)
Graafinen suunnittelija ja kuvittaja
Elina Rajala
+358 400 689 209
elinarajala@gmail.com

Kuvituksia ja graafisen suunnittelun palveluita tarjoava toimistoni toteuttaa ajattomia ja ilmeikkäitä visuaalisia ratkaisuja. Erityistaitoni on kuvittaminen, ja varsinkin ihmisiä on kiehtovaa piirtää. Niitä olen tehnyt mm. lehdille ja yksityisasiakkaille.
Karikatyyrejäni on myös ollut esillä useissa näyttelyissä.

Minulla on pitkä työkokemus graafisena suunnittelijana niin yritysmaailmasta, mainostoimistoista kuin julkiselta ja kolmannelta sektorilta. Vuodesta 2014 olen tehnyt töitä yrittäjänä. Toimin Helsingistä käsin.

PALVELUT
Kuvitukset
Karikatyyrit, sarjakuvat, lehtikuvitukset, informatiivinen kuvitus
Julkaisugrafiikka
Lehdet, esitteet, kirjat, julisteet, infografiikka
Visuaaliset ilmeet
Yritysilmeet, logo, typografia, käyntikortit
Tapahtumailmeet
Tuoteilmeet, pakkaussuunnittelu
Markkinointimateriaali
Esitteet, ilmoitukset, julisteet, web-mainokset ja -bannerit

Asiakkaita: Suomen Journalistiliitto, Vihreä Lanka, Kaupunkiliikenne Oy, Grafia ry, Suomen luonnonsuojeluliitto, Sanomalehtien Liitto, Suomen Voimisteluliitto, Sanoma Magazines Finland, Suomen Purjehdus ja Veneily Ry, Keskisuomalainen Oyj Aikakauslehtiyhtymä, Suomen Tennisliitto, Tyttöjen talo, Mainostajien liitto, Suomen Pakolaisapu Ry, Mainostoimisto Adverbi, Jokilaakson Juusto Oy, Sukeltajaliitto Ry, Ilmailualan Unioni IAU Ry, Schildts förlags Ab, Helsingin Yliopisto, Epic TV

Jos olet kiinnostunut tarjoamistani palveluista, haluaisit tehdä tilauksen
tai mielessäsi on jotain kysyttävää, otathan yhteyttä!

Grafian ja Kuvittajien jäsen

Elina Rajala, graafinen suunnittelija ja kuvittaja / elinarajala(a)gmail.com, +358 400 689 209 / Elina Rajala Tmi © 2020 Elina Rajala. All rights reserved.